Dance en DJ's bij de D-Toren

vrijdag 25 augustus 2017

Dance en DJ's bij de D-Toren

Met de Dancetour als eerste activiteit start donderdag 31 augustus de 31ste editie van het Stadsfeest Doetinchem. Tot en met zondag 3 september bruist het centrum van Doetinchem, dankzij de de meest uiteenlopende muzikale, vrolijke en ludiek-sportieve activiteiten in de stad. 
 
De afgelopen jaren stond in de Grutstraat bij Club 22.24 een podium waarop dagelijks DJ’s waren te zien en te horen. Door de vele jonge bezoekers stond de straat echter zo vol, dat dit steeds meer een veiligheidsprobleem werd. Om de straat te ontzien is lang gezocht naar een alternatieve locatie waar iedereen zich in kon vinden. 
In goede overeenstemming met uitbaters Pascal van der Beek van Club 22.24 en Dimitri van de Sand van Club Moscow, de organisatie van het Stadsfeest en de voor veiligheid en openbare orde verantwoordelijke ambtenaren van de gemeente Doetinchem is er een mooie plek gevonden, op loopafstand van de beide clubs: de D-Toren. Een locatie die al langer op het netvlies stond van het bestuur en programmateam van het Stadsfeest en die nu ook daadwerkelijk mag worden gebruikt.
Op de parkeerplaats bij de D-Toren - in de volksmond ook wel ‘kies’ genoemd’ - wordt tijdens het Stadsfeest een DJ & Dance area ingericht, waar beide clubs diverse DJ’s presenteren. Met als grote voordeel dat vanaf nu de Grutstraat wordt ontzien. Tot tevredenheid van alle betrokkenen.
Vergroot: Dance en DJ's bij de D-Toren

Stadsfeest steuners