Dankwoord voorzitter

zondag 17 september 2017

Dankwoord voorzitter

Dank aan alle Doetinchemmers

Beste Doetinchemmers,

De lichten zijn gedoofd, de muzikanten zijn weer naar huis en de pannenkoeken zijn op, kortom Het Stadsfeest editie 2017 zit er weer op. De eerste evaluatiegesprekken vinden plaats …

Het is een zeer geslaagd feest geweest met mooi weer en een toffe uitstraling! Veel bezoekers in de stad en een fijne belangstelling voor de bands op diverse podia. Ieder zijn natje en droogje op tijd, kortom een echt feest voor de inwoners van Doetinchem.

Een gemotiveerde groep vrijwilligers heeft een berg werk verzet en veel leek op rolletjes te lopen. Er was een mooie aftrap met een geslaagde sponsorbijeenkomst. In de voorbereiding is veel werk verzet door Frenk, Niels, Erik, Erik, Günter en Chris bijvoorbeeld. Programma, podia, logistiek werden uiterst professioneel verzorgd, evenals de Stadsfeestkrant en website. Backstage was er een prima ontvangst en sfeer dankzij Rita en Cas. Een prettig georganiseerde beveiliging waaraan Rob de nodige uren besteedde, goede samenwerking met BUHA en Gemeente, een stevige post van het Rode Kruis en, voor allen beter zichtbaar, een toffe programmering met, voornamelijk, lokale grootheden! Daarnaast een zonnige en fijne Universele Dienst en een originele manifestatie in het Mark Tennant Plantsoen, samen met de jongeren van Jimmy’s. We kunnen trots zijn op wat er is neergezet.

Achter de schermen valt er zeker nog het een en ander te evalueren, maar de nieuwe basis staat stevig. Natuurlijk brengt zo’n Stadsfeest soms wat (geluids)overlast met zich mee en dat realiseren we ons. Die enkele berichten komen ook bij ons terecht en we gaan kijken wat we kunnen verbeteren.

We kunnen met z’n allen terugkijken op een mooi festijn, waarvoor ik graag mijn dank wil uitspreken aan alle vrijwilligers en professionals, zonder wie dit niet mogelijk was geweest! En niet in de laatste plaats aan onze sponsoren die van essentieel belang zijn, want zonder subsidie en sponsoren is er simpelweg geen Stadsfeest. Bedankt!

Bestuur Stadsfeest Doetinchem

Paul Bijkersma (voorzitter), Albert Ketz (horeca contacten), Erik Lansink (penningmeester) en Henk Raben (algemene zaken).

Secretariële ondersteuning

Henny Bergsma (centrummanagement).

Programmateam

Niels Teunissen (locatiemanager), Erik Hagelstein (programmering), Erik Pubben en Robin van Leeuwen (sponsoring), Rob Migchelbrink (beveiliging) en Günter Giesen (communicatie, presentatie),

In de week van de opbouw en tijdens het Stadsfeest verzorgen diverse vrijwilligers van onder meer ‘Mooi Koor Man’ al jarenlang hand- en spandiensten.

Vergroot: Dankwoord voorzitter

Stadsfeest steuners