Dankwoord voorzitter

dinsdag 2 oktober 2018

Dankwoord voorzitter

Bedankt

Beste Doetinchemmers,

 

Het Stadsfeest van 2018 is voorbij, alle torens en podia zijn weer opgeruimd, het is tijd om terug te blikken en te evalueren.

Het is een zeer geslaagd feest geweest met mooi weer en wederom een toffe uitstraling! Veel bezoekers in de stad en een fijne belangstelling voor de bands op diverse podia. Ieder zijn natje en droogje op tijd, kortom een echt feest voor de inwoners van Doetinchem.

Een gemotiveerde groep vrijwilligers heeft een berg werk verzet en veel leek op rolletjes te lopen. De sfeer was al zeer enthousiast vanaf het begin Er was een mooie aftrap met een geslaagde sponsorbijeenkomst, die druk bezocht is. Het voelt goed dat veel mensen zich betrokken voelen bij het Stadsfeest, financieel fantastisch, maar ook mooi dat ze persoonlijk zo betrokken zijn. In de voorbereiding is veel werk verzet door Frenk, Niels, Pim, Jeroen, Silja, Erik, Willem, G√ľnter, nog een Erik en ook Albert bijvoorbeeld. Programma, podia, logistiek werden uiterst professioneel verzorgd, evenals de Stadsfeestkrant en website. Backstage was er een prima ontvangst, mooie nieuwe opstelling en aankleding, goede  sfeer dankzij Rita en Cas. Een prettig georganiseerde beveiliging waaraan Niels en Pim de nodige uren besteedden, goede samenwerking met BUHA en Gemeente, een stevige post van het Rode Kruis en, voor allen beter zichtbaar, een toffe programmering met, voornamelijk, lokale grootheden! Wat te denken van Klassiek op donderdag! Zeer gewaardeerd en een blijver volgens mij Daarnaast een zonnige en fijne Universele Dienst en een mooie happening in het Mark Tennant Plantsoen, met veel jong talent, fantastisch.

Het Koningsschieten heeft daar zijn plaats gevonden. De samenwerking met de Gruitpoort smaakt naar meer…

We kunnen trots zijn op wat er is neergezet.

Achter de schermen valt er zeker nog het een en ander te evalueren, maar de nieuwe basis staat stevig. Natuurlijk brengt zo’n Stadsfeest soms wat (geluids)overlast met zich mee en dat realiseren we ons. Dit jaar hebben we wat dat betreft ons aan de afspraken gehouden en dat vind ik belangrijk

We kunnen met z’n allen terugkijken op een mooi festijn, waarvoor ik graag mijn dank wil uitspreken aan alle vrijwilligers en professionals, zonder wie dit niet mogelijk was geweest! En niet in de laatste plaats aan onze sponsoren die van essentieel belang zijn, want zonder subsidie en sponsoren is er simpelweg geen Stadsfeest. Bedankt!

Vergroot: Dankwoord voorzitter

Stadsfeest steuners