Rabobank Coöperatiefonds schenkt Stadsfeest 5000 euro

maandag 29 juli 2019

Rabobank Coöperatiefonds schenkt Stadsfeest 5000 euro

Tijdens een drukbezochte bijeenkomst in Doetinchem werden dinsdag 16 juli jl. de cheques van het Rabobank Coöperatiefonds uitgereikt.

Prijswinnaars

Maar liefst 21 verenigingen namen dit kwartaal een cheque in ontvangst van Steven Enneman, directievoorzitter van Rabobank Graafschap. De bedragen varieerden tussen € 500,- en € 7.500,-. Met een totaalbedrag van ruim € 77.000,-.

Over het Coöperatiefonds

Enneman licht toe: “Met het Coöperatiefonds steunt Rabobank Graafschap activiteiten en projecten die het welzijn van de regio versterken. Dat doen wij door activiteiten op algemeen maatschappelijk terrein, sociaal, economisch of cultureel gebied te steunen.” 

Aanvraag indienen?

Voldoet uw verzoek aan de gestelde voorwaarden? Dan kunt u een aanvraag indienen via https://www.mijnbankversterkt.nl/graafschap. De commissie Coöperatiefonds bepaalt welke aanvragen worden toegewezen. Deze commissie bestaat uit ledenraadsleden, een afgevaardigde van de Raad van Commissarissen en de directievoorzitter van Rabobank Graafschap. Zij behandelt vier keer per jaar de aanvragen.

Vergroot: Rabobank Coöperatiefonds schenkt Stadsfeest 5000 euro

Stadsfeest steuners