Geen Stadsfeest Doetinchem in 2021

donderdag 10 juni 2021

Geen Stadsfeest Doetinchem in 2021

Beste Stadsgenoot,Ondanks dat de vooruitzichten best rooskleurig zijn en de ene na de andere versoepeling aangekondigd wordt, hebben we als organisatie Stadsfeest besloten om in 2021 geen Stadsfeest te organiseren. Met de wetenschap van nu en de extreem korte termijn die ons nog rest om alle vergunningen rond te krijgen is het onbegonnen werk een kwalitatief hoogwaardig Stadsfeest neer te zetten dat voldoet aan de kernwaarden waar wij vanuit de organisatie voor staan.

 Met als uitgangspunt deze kernwaarden (vrij toegankelijk, voor ieder wat wils, diverse locaties, geen toegangsbeperkingen en bovenal gratis) kunnen we op dit moment geen feest organiseren met de kwaliteit die een Stadsfeest waardig is.

Vooral de extreme korte termijn voor de aanvraag van diverse vergunningen, die we moeten hebben met de huidige normering, en de anderhalvemetermaatregel zijn dermate beperkende factoren dat zij een bepalende rol spelen. Daarnaast is er de onduidelijkheid wanneer er ├╝berhaupt meer mogelijk is dan op dit moment voor evenementen die doorslaggevend was voor onze keuze. We betreuren deze keuze enorm, maar zagen helaas geen andere mogelijkheid dan het niet organiseren van Stadsfeest 2021. We zijn als organisatie wel positief gestemd om in 2022 wederom een Stadsfeest neer te zetten zoals jullie van ons gewend zijn en hopen jullie dan graag te mogen begroeten.

Zoals het er nu naar uitziet zal de najaarskermis in een aangepaste vorm wel doorgang hebben en ligt er een initiatief van één horecaondernemer om onder geldende regels net buiten de stad een feest te organiseren voor een jeugdige doelgroep.

 

Namens de organisatie Stadsfeest,

Albert Ketz

Voorzitter AI

 

Vergroot: Geen Stadsfeest Doetinchem in 2021

Stadsfeest steuners