Stadsfeest Doetinchem

32ste editie Stadsfeest Doetinchem

Donderdag 29 augustus t/m zondag 1 september 2019

Stadsfeest Doetinchem, dat is feest voor iedereen! Jong en oud, Doetinchemmers maar ook inwoners van omliggende gemeenten, u weet de stad elk jaar weer te vinden tijdens de festiviteiten in het eerste weekend van september. Fantastisch!

Dit jaar vindt het Stadsfeest plaats van 29 augustus tot en met 1 september. Kom naar de kermis op en rondom het stadhuisplein, dans mee tijdens de Dancetour op donderdag, feest mee bij optredens van de talloze bands die op de andere Stadsfeest-dagen zullen optreden, geniet samen van drankjes en goed eten, woon op zondagmorgen de unieke universele dienst in de Catharinakerk bij of ga voor het afsluitende vuurwerk op zondagavond. Wat u ook kiest, u zult merken: Doetinchem bruist!

Bestuur en team Stadsfeest Doetinchem

Het bestuur en programmateam van het Stadsfeest Doetinchem bestaat volledig uit vrijwilligers die allemaal onbezoldigd meewerken aan het evenement.

Bestuur Stadsfeest Doetinchem
Paul Bijkersma (voorzitter)
Albert Ketz (horeca contacten)
Willem van Lent (penningmeester).

Secretariële ondersteuning
Henny Bergsma (centrummanagement).

Programmateam
Niels Teunissen (Locatiemanager)
Erik Hagelstein (Programmering binnenstad),
Erik Pubben en Robin van Leeuwen (Sponsoring)
Pim Steverink (Beveiliging)
Jeroen Hendriksen (Social media)
Merel Deijnen (Cultuur, Urban Playground)
Silja Bresser (Sport en dans)
Günter Giesen (Communicatie, Coördinatie Mark Tennant Plantsoen)

De organisatie van de Gezamenlijke Viering is in handen van Karin Geurts. In de week van de opbouw en tijdens het Stadsfeest verzorgen diverse vrijwilligers van onder meer ‘Mooi Koor Man’ al jarenlang hand- en spandiensten.