Stadsfeest Doetinchem

33ste editie Stadsfeest Doetinchem

Vrijdag 2 september t/m zondag 4 september 2022

Stadsfeest Doetinchem, dat is feest voor iedereen! Jong en oud, Doetinchemmers maar ook inwoners van omliggende gemeenten, u weet de stad elk jaar weer te vinden tijdens de festiviteiten in het eerste weekend van september. Fantastisch!

Dit jaar vindt het Stadsfeest plaats van 2 september tot en met 4 september. Kom naar de kermis op en rondom het stadhuisplein, dans mee tijdens de Dancetour op donderdag, feest mee bij optredens van de talloze bands die op de andere Stadsfeest-dagen zullen optreden, geniet samen van drankjes en goed eten, woon op zondagmorgen de unieke universele dienst in de Catharinakerk bij of ga voor het afsluitende vuurwerk op zondagavond. Wat u ook kiest, u zult merken: Doetinchem bruist!

Bestuur en team Stadsfeest Doetinchem

Het bestuur en programmateam van het Stadsfeest Doetinchem bestaat volledig uit vrijwilligers die allemaal onbezoldigd meewerken aan het evenement.

Bestuur Stadsfeest Doetinchem
Vacant (voorzitter)
Albert Ketz (horeca contacten)
Willem van Lent (penningmeester)
Niels Teunissen
Erik Pubben

Secretariële ondersteuning
Henny Bergsma .

Programmateam
Niels Teunissen (Locatiemanager)
Erik Hagelstein (Programmering binnenstad),
Erik Pubben  (Sponsoring)
Pim Steverink (Beveiliging)
Jeroen Hendriksen & Adriënne Huizer (Communicatie)
Merel Deijnen (Cultuur)
Silja Bresser (Sport en dans)

De organisatie van de Gezamenlijke Viering is in handen van Karin Geurts. In de week van de opbouw en tijdens het Stadsfeest verzorgen diverse vrijwilligers van onder meer ‘Mooi Koor Man’ al jarenlang hand- en spandiensten.

Stadsfeest steuners